New Look Optiek maakt een DNEye SCAN van uw ogen

Goed zien begint bij het onderzoeken welke correctie het oog nodig heeft. En nog belangrijker is het onderzoek of het oog verder gezond is. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen letten daar scherp op. Ook wordt steevast uw oogdruk gemeten. Dit is een belangrijke indicatie voor de gezondheid van het oog. Met gespecialiseerde apparatuur onderzoeken wij uw oog op afwijkingen. Als dat onverhoopt het geval is, heeft New Look Optiek de juiste contacten met oogartsen om u verder te helpen.

Biometrisch intelligente glazen.

Wist u dat 98% van alle brillenglazen niet exact overeenkomt met de ogen van de drager? Veel brillenglazen worden vervaardigd volgens een standaard oogmodel dat voor slechts 2% van alle ogen geschikt is. Dit terwijl onze ogen uniek zijn – de bril moet dat dus ook zijn! Met de DNEye® Scanner van Rodenstock kunnen we van elk oog duizenden datapunten meten. Op basis hiervan bepalen we uw persoonlijke, unieke oogmodel. Wij zijn daardoor in staat multifocale brillenglazen te leveren die exact passen bij uw ogen en dus het prettigste én scherpste zicht mogelijk maken. De voordelen van B.I.G. Vision 92% ervaart een scherper zicht dan voorheen 88% voelt een groter visueel comfort vergeleken met hun oude bril 84% neemt meer contrast waar 80% ziet beter bij schemering 87% ervaart een kortere aanpassingstijd.

 

Speciale oogzorg voor diabetespatienten.

New look Optiek is als enige opticien in Diemen, Duivendrecht en Betondorp gespecialiseerd in Fundusscopie, in oogzorg voor diabetespatiënten. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de huisartsen. Hiervoor beschikken wij over een speciale behandelruimte waar door middel van gespecialiseerde apparatuur oogfoto’s worden gemaakt van diabetespatiënten en waarmee het netvlies kan worden gecontroleerd. Daarnaast kan er worden gekeken of er mogelijk staar aanwezig is. Indien nodig kan onze optometrist u doorverwijzen naar de oogarts. 

Openingstijden:

Maandag gesloten

Di-Woe-Do-Vrij van 10.00 tot 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Contactgegevens:

New Look Optiek

Arent Krijtstraat 46

1111 AM Diemen

info@newlookoptiek.nl

 

Telefoonnummer:

020-6952698