Keuze uit veel verschillende monturen en glazen

merken:
Ray Ban
Voque
Mykita
Michael Kors
Porsche Design
Ralph Lauren
Rodenstock

Keuze uit een uitgebreide selectie monturen:

Deskundig advies van vakmensen bij aankoop van een nieuwe bril.

Bij New Look optiek krijgt u de bril die bij u past! Want zogezegd de ene bril is de andere niet. Een bril moet je vooral goed “staan”. De bril moet je persoonlijkheid versterken en niet noodzakelijkwijs veranderen.

Maar een nog belangrijker aspect van de bril is dat hij het zicht zo goed mogelijk maakt. De bril corrigeert zodanig dat u weer zo dicht mogelijk bij de 100% zicht komt. Daar zorgt de “sterkte” van de glazen voor. Maar niet elke sterkte is geschikt voor elke bril. Bij hogere sterktes en “astigmatisme” is het zaak de glazen niet te groot te laten zijn.

Op deze beide punten zijn het vakmensen bij New Look Optiek.

Er is veel ervaring met het aanpassen van brillen. De medewerkers hebben altijd het juiste advies welke bril het beste bij uw uiterlijk en persoonlijkheid past. Dan hebben zij daarbij ook al rekening gehouden met de mogelijkheden die de sterkte van uw bril biedt.

New Look Optiek heeft een brede collectie brillen en glazen.

Er kan bij New Look Optiek gekozen worden uit een groot assortiment brillen.

De collectie is zeer breed van uiterst moderne avant garde brillen tot de meer traditionele bril. Zo breed als het assortiment aan types brillen is dat ook in prijsklassen. U kunt al terecht voor een bril met enkelvoudige glazen vanaf € 120,-. Maar u kunt ook terecht voor een bril van echte buffelhoorn met speciale extra dunne multi-vocale glazen van ± € 2.000,-.

De glazen.

Net als bij brillen het geval is, het ene glas is het andere niet!  Bij New Look kunt u kiezen voor een eenvoudig “economy” glas, dat perfect kijkt maar niet voorzien is van technische snufjes zoals een coating of ontspiegeling. Voor glazen geldt ook niet elke type glas is goed voor elke sterkte.

Wat voor soort glazen zijn er eigenlijk?

Multifocaal: scherp zien op alle afstanden. Multifocaalglazen corrigeren uw zicht op de leesafstand, tussenafstand en de verre afstand. Daarom zijn er in dit type glas meerdere sterktes verwerkt die langzaam oplopen. Onderin zit het leesdeel, het tussendeel in het midden en de verte sterkte zit bovenaan het glas. Zo ziet u scherp op alle afstanden.

Of er nu sprake is van myopie (bijziendheid), hypermetropie (verziendheid) of astigmatisme (onregelmatige kromming van het hoornvlies), de brillenglazen op maat van Rodenstock vormen de oplossing. 

Scherp zicht tot aan de horizon met een bril van Rodenstock. Alom bekend onder de brillen: de enkelvoudige bril. Deze bril corrigeert uw oogafwijking en geeft u weer haarscherp zicht. Voor u betekent dat een beter totaalzicht, een hogere levenskwaliteit en meer veiligheid, bijvoorbeeld in het verkeer.

Het komt er in het kort op neer dat er 4 verschillende soorten glazen zijn: enkelvoudige glazen, leesglazen, leesglazen, computerglazen en multifocale glazen.

U gaat bij New Look Optiek de deur uit met een bril die echt past.

Of u nu een lage of hoge sterkte heeft , de professionals van New Look zorgen voor de juiste glazen in uw montuur en zorgen dat montuur en glazen, die bril wordt, die u past. Juist als het wat moeilijker wordt bent u bij de professionals van New Look Optiek op het goede adres.

Zoals gezegd het ene glas is het andere niet ook hier zijn tal van mogelijkheden. Ook wat prijs betreft. Bij New Look kunt u kiezen tussen het eenvoudige enkelvoudige glas, die prijsmatig te vergelijken is met welke concurrent dan ook. Maar New Look kan ook uw glas in multi-vocaal, waarbij het veraf gedeelte geleidelijk overgaat in het leesgedeelte. De streep door het glas om de overgang naar lezen is dan weg. 

nIEUW LOOK OPTIEK IS AANGESLOTEN BIJ

  • Wij zijn lid van de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven

    -NUVO
  • Optometristen Vereniging Nederland

    – OVN
  • Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten

    – ANVC

Openingstijden:

Maandag gesloten

Di-Woe-Do-Vrij van 9.30 tot 17.30 uur

Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur

Contactgegevens:

New Look Optiek

Arent Krijtstraat 46

1111 AM Diemen

info@newlookoptiek.nl

 

Telefoonnummer:

020-6952698